MBSDr

 

The Managerial—Entrepreneurial Skills Development for Researchers (MBSDr) je brezplačni mednarodni enoletni intenzivni izobraževalni program v okviru projekta Pacinno, financiranega iz Evropske unije, Instrument for Pre-Accession Assistance (IPA) ter Republike Slovenije,  Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, lastno financiranje, ki se bo izvajal v Ajdovščini. Namenjen je raziskovalcem z vseh področij raziskovanja, ki se pri svojem delu vse pogosteje soočajo z vodstvenimi in poslovnimi nalogami v okviru svojih raziskovalnih organizacij.

Izvajalci MBSDr programa so profesorji z vrsto leti izkušenj v mednarodnega poučevanju in svetovanja na svojem področju managementa in organizacije, ki prihajajo iz uglednih svetovnih izobraževalnih institucij s področja poslovnih ved: BI Norwegian Business School, Ekonomske fakultete v Ljubljani, Ekonomske fakultete iz Tel Aviva v Izraelu ter organizacij Instrumentation Technologies. Na podlagi svojih dolgoletnih predavateljskih izkušenj in ekspertnega znanja, vam bodo s pomočjo aplikativnih študijami primerov, individualnih nalog, timskih aktivnosti in analize video-materialov prikazali primere dobre prakse primerne za vašo raziskovalno organizacijo. Več o izvajalcih, vsebini programa in urniku si lahko preberete na spletnih straneh: www.pacinno.eu in vp.pacinno.eu.

Na podlagi življenjepisa in motivacijskega pisma (zakaj se prijavljate v MBSDr program) bomo izbrali najboljše kandidata iz Slovenije, ki bodo imeli možnost izobraževanja na MBSDr programu in druženja z ostalimi najboljšimi raziskovalci iz Adriatic regije, držav: Albanije, Črne Gore, Hrvaške, Italije in Srbije. Rok za oddajo prijave je 10. 9. 2015, in sicer na elektronski naslov sabina.bogilovic@cobik.si ali na spletni strani www.cobik.si. Vsem kandidatom bomo 15.9.2015 sporočilo naš končni izbor udeležencev MBSDr programa.

Fotogalerija 2014